Pompe Penis ce sunt si cum le folosim

Prezentare Generala

Pompa penis este un dispozitiv cunoscut in mare parte pentru tratarea de disfunctie erectila intalnita frecvent in urma unei interventii chirurgicale de prostata.

Pentru disfunctia erectila exista si tratamente prescrise pe cale orala ce contin substanta activa sildenafil ( Viagra ).

In cazul in care tratamentul pe baza de pastile provoaca efecte secundare, o pompa pentru penis poate fi alegerea cea mai buna.

Aceste dispozitive sunt relativ usor de folosit, prezentand un risc foarte scazut in cauza utilizarii necorespunzatoare ( cititi manualul de utilizare ).

Pompa pentru penis mai este cunoscuta si ca pompa de vid sau ca dispozitiv de erectie sub vid.

Pompa penis poate fi alegerea cea mai buna pentru a combate disfunctia erectila din urmatoarele motive:

 • Pret mic. Utilizarea unei pompe pentru penis costa mai putin decat orice tratament pentru disfunctie erectila.
 • Pompele pentru penis sunt eficiente. Daca o utilizeaza corect majoritatea barbatilor obtin erectii vizibil mai puternice.
 • Risc scazut in folosirea unei pompe penis. Fata de un tratament pe baza de pastile riscul de efecte adverse este foarte scazut.

Cum folosim pompa penis?

Cum folosim o pompa penis

O pompa pentru penis este formata din:

 • Un tub transparent, unde se introduce penisul.
 • Un inel din silicon atasat in baza tubului pentru etansare.
 • O pompa manuala sau alimentata cu baterii, care elimina aerul din tub.

La inceput poate parea putin derutant, dar este destul de simplu de folosit.Sunt doar cativa pasi de urmat:

 1. Recomandam sa folositi un lubrifiant pe baza de apa pentru a evita iritarea, dupa care introduceti tubul peste penis.
 2. Folositi pompa manuala sau cea electronica pentru a elimina aerul din interiorul tubului. In majoritatea cazurilor dureaza cateva minute pana cand veti obtine o erectie.
 3. Scoateti tubul din jurul penisului si puteti incepe actul sexual.

Pot folosi si un inel pentru penis?

Majoritatea producatorilor de pompe penis ofera si un inel de penis, care va ajuta sa mentineti erectia limitand fluxul de sange din penis.

Dupa ce obtineti o erectie, atasati inelul la baza penisului, dar atentie, nu mai mult de 30 de minute. O perioada mai lunga va poate afecta fluxul sanguin, provacand disconfort.

Cand alegeti un inel pentru penis trebuie sa luati in calcul ca acesta nu trebuie sa fie foarte strans, deoarece poate duce la o amortire a organului.

Care sunt beneficiile unei pompe penis?

Dispozitiv usor de folosit, pompa penis este eficienta pentru a produce erectii. In functie de utilizator, poate mentine o erectie de aproximativ 20 – 30 de minute.

O pompa pentru penis este mai putin costisitoare pe termen lung decat tratamentele pe baza de pastile, deoarece poate fi utilizata in fiecare zi fara alte costuri suplimentare.

Utilizarea zilnica a unei pompe pentru penis duce la erectii mai naturale iar acest exercitiu zi de zi poate sa imbunatateasca viata sexuala.

Un alt avantaj este ca poti folosi pompa pentru penis in combinatie cu pastilele ( prescrise de doctor ) fara alte riscuri.

Ce efecte adverse sau riscuri sunt la utilizarea unei pompe pentru penis?

In majoritatea studiilor din domeniul sanatatii a rezultat ca pompa pentru penis este un tratament sigur si foarte eficient pentru disfunctia erectila.

Este recomandat sa cititi cu atentie intructiunile de folosire. Nu uitati ca, daca incercati sa faceti mai mult vid in pompa va poate rani penisul.

Efecte adverse

 • Pot aparea mici puncte rosii sub suprafata pielei a penisului.
 • Ejaculare dureroasa din cauza inelulul atasat la baza pompei.
 • Efecte psihologice: unele persoane se simnt jenate de utilizarea unei pompe pentru penis. Acest aspect poate determina o degradare a starii de spirit in unele cazuri.
 • Utilizarea gresita poate duce la vanatai si mici leziuni ale penisului.

Riscuri

Pentru majoritatea barbatilor pompa pentru penis este sigura, dar exista si unele riscuri ce trebuie luate in calcul. Daca va regasiti in unele dintre urmatoarele situatii, va recomandam sa nu folositi o pompa pentru marirea penisului:

 • Daca aveti prescris un tratament anticogulant ce contine in special substanta activa Warfarina, care este utilizata in tratamente pentru prevenirea trombozei si tromboemboliei.
 • Daca aveti boli de sange ereditare de genul anemia falciforma (siclemia).

Criterii in achizitionarea unei pompe pentru penis

Daca vreti sa achizitionati o pompa pentru penis o puteti face si din unele farmacii sau de la magazine de sex shop ( online sau offline ).

Un criteriu foarte important in achizitia unei pompe pentru penis este sa vina echipata cu un indicator / limitator de vid. Acest lucru va  impiedica sa generati prea mult vid in pompa ( risc de traumatizare a penisului).

Inelul de la baza pompei nu trebuie sa fie nici prea strans si nici prea slab. Daca este prea strans devine inconfortabil iar daca este prea slab este ineficient.

Pretul unei pompe penis este intre 30 Lei si 1500 lei cu pompa manuala sau pompa controlata automat pe baterii sau acumulator. Printre cele mai cunoscute brand-uri se regasesc Pipedream , Bathmate , Lovetoy , Seven Creations. In urmatorul articol vom face un top 10 pompe penis recomandate de Voluptas.

Concluzie

Daca achizitionati o pompa pentru marirea penisului trebuie sa stiti ca nu exista studii care sa reflecte ca functioneaza in acest scop. Veti gasi multe reclame pe internet in care promit ca o pompa pentru penis ca iti va mari penisul cu 3- 4 cm daca o folosesti timp de 7 zile , 20 zile…..

Trebuie sa stiti ca pompa penis este dedicata in special persoanelor care au disfunctie erectila si ca nu va vindeca aceasta problema, ci va crea o erectie suficienta pentru o relatie sexuala normala. Va recomandam ca dupa folosire sa o curatati folosind solutii speciale pentru jucarii erotice sau cu apa calduta si sapun.