,

Masturbator Fleshlight Anna Polina Dorcel

Fleshlight
Stoc:

Stoc epuizat


340 lei

Stoc epuizat

Masturbator fara vibratii Fleshlight Anna Polina Dorcel

Masturbator Fleshlight Anna Polina Dorcel Masturbator Fleshlight Anna Polina Dorcel se incadreaza intr-o serie speciala in oferta producatorului de top in industria masturbatoarelor. Fiecare produs reprezinta un mulaj dupa zonele intime a unei vedete din industria filmelor pentru adulti. Zona exterioara este reprodusa exact atat in privinta formelor cat si al tonului pielii.

Interiorul masturbatorului difera de la un model la altul. Fiecare are un profil interior propriu, conceput sa ofere senzatii cat mai apropiate de specificul vedetei de care este inspirat. Totul la un nivel ridicat de calitate a materialelor. Masturbatoarele din seria Fleshlight Girls sunt realizate din “Super skin”, un material fin si elastic, foarte apropiat de senzatia de piele umana.

Pentru un maxim de realism, materialul preia repede caldura corpului tau si ajunge la o temperatura identica. Alaturi de profilul interior atent studiat, ofera astfel sansa unor senzatii incredibil de realistice. Masturbator Fleshlight Anna Polina Dorcel ofera un mulaj dupa vaginul vedetei. Orinara din Rusia (Sankt Petersburg), Anna Polina este protagonista multor productii ale casei producatorului Marc Dorcel.

Aceasta colaborare a dus la prezenta vaginului sau in seria Fleshlight Dorcel. Modelul care o reprezinta are o structura interioara stramta, cu o succesiune continua de noduli si striatii. totul intimp ce culoarul prezinta putine zone mai largi. Senzatia de stramt se accentueaza dupa zona de mijloc, astfel incat ramane sa decizi cat de adanc vrei sa patrunzi. Cu cat vei explora mai mult din canalul interior, cu atat vei avea parte de o stimulare mai intensa.

Prima utilizare – masturbator Fleshlight Anna Polina Dorcel: Pentru a-si pastra intacte calitatile, dupa fabricare, fiecare masturbator Fleshlight este acoperit pe interior cu pudra. Inainte de prima utilizare, pudra trebuie indepartata, pentru o experienta ideala. Jucaria trebuie clatita si spalata cu apa calduta si sapun antibacterian, sau folosind un toy cleaner.

La final clateste iar produsul cu apa calduta. Recomandari de intretinere masturbator Fleshlight Anna Polina Dorcel: Pentru un maxim de confort in utilizare se recomanda utilizarea unui lubrifiant pe baza de apa. Lubrifiantii pe baza de ulei grabesc degradarea materialului.

Se recomanda spalare dupa fiecare utilizare cu apa si sapun antibacterian sau cu un toy cleaner. Recomandarea producatorului este ca dupa fiecare 5 utilizari sa se dezinfecteze produsul cu o cantitate mica de alcool izopropilic. Pentru extinderea duratei de viata a materialelor, Fleshlight ofera o pudra, Renewing Powder, ce poate fi aplicata pe timpul depozitarii. Nu se recomanda talcul sau pudra pentru copii.

SKU: 810476010379 Categorii: ,
Producator

Rezistenta Apa

Da

Material

Silicon

Forma

Vagin

Dimensiuni

25.4 cm

Ambalaj

Cutie

Diametru

1.3 cm

Culoare

Piele