Prezervative My Size pro 36 Buc. 5.7 cm diametru

My Size pro
Stoc:

Stoc epuizat


108 lei

Stoc epuizat

Producator: My Size pro
In cutie sunt 36 Buc..
Material: Latex

Prezervativele My Size pro sunt concepute pentru a oferi o experienta sexuala sigura si placuta, cu un accent deosebit pe prelungirea placerii pentru ambii parteneri. Setul contine 36 Buc. de prezervative, iar dimensiunea acestora este de  in diametru 5.7 cm. Cu un design de inalta calitate si un material rezistent, aceste prezervative sunt create pentru a asigura protectie eficienta impotriva transmiterii bolilor cu transmitere sexuala si pentru a preveni sarcinile nedorite.

Caracteristica distinctiva a prezervativelor My Size pro consta in adaugarea unui strat special de lubrifiant cu benzocaina, un anestezic usor, menit sa ajute la prelungirea actului sexual. Acest aspect adauga o dimensiune suplimentara de confort si control, permitand astfel partenerilor sa se bucure de momentele intime intr-un mod placut si increzator. Cu o atentie deosebita acordata calitatii si inovatiei, My Size pro reprezinta o alegere populara pentru cei care cauta o solutie sigura si satisfacatoare in materie de protectie sexuala.

SKU: 4025838436575 Categorie:
Greutate 0,2 kg
Dimensiuni 10 × 10 × 10 cm
Producator

Diametru

5.7 cm

Ambalaj

36 Buc.

Recomandat

pentru Barbati

Material

Latex

0 recenzii

0.0 nota
0
0
0
0
0

Fii primul care evalueaza “Prezervative My Size pro 36 Buc. 5.7 cm diametru” . Distribuiti evaluarea, astfel incat alti clienti sa poata decide daca acesta este produsul potrivit.

Nu sunt recenzii.