Vibratoare Sex Shop

Vibratoare

Cu si despre vibratoare… Cu acumulator sau baterii, aceste vibratoare reprezinta cea mai apreciata categorie de jucarii sexuale. Cu o mare varietate de forme, dimensiuni si functii, vibratoarele pot provoca diverse placeri in diverse situatii. De la vibratoare discrete de tip glont si pana la cele de tip magic wand, sex shop Voluptas iti ofera o gama completa de produse din gama sex shop. Pentru a te ajuta in alegerea unui vibrator iti prezentam aici un material ce analizeaza diferitele tipuri de vibratoare.

Vibratoare
Vibratoare

Vibratoarele de tip ou sau glont

Au dimensiuni discrete, cea ce poate reprezenta un mare avantaj in multe situatii. De asemenea pot fi utilizate atat pentru stimulare externa (prin apasare asupra clitorisului si nu numai), cat si intern daca sunt dotate cu snur. In ciuda dimensiunilor reduse, datorita bateriilor au o intensitate a vibratiilor mai mult decat suficienta. In functie de imaginatia fiecaruia, pot fi utilizate diferit. Extern, pentru obtinerea unui rapid orgasm clitoridian; intern, purtate discret in interiorului vaginului pentru o perioada mai lunga de timp. Sunt accesorii care nu ar trebui sa lipseasca din colectia nimanui.

Vibratoarele realistice

Reprezinta o copie cat mai fidela a unui penis. Incearca sa reproduca cat mai fidel forma si textura acestuia (de obicei si culoarea) . Suplimentar unui dildo obisnuit, vibratoarele realistice sporesc intensitatea placerii datorita vibratiilor. Unele sunt dotate cu acumulator, altele sunt alimentate cu baterii. In cazul utilizarii anale, recomandam utilizarea unui model cu testicule sau cu ventuza la baza. Astfel se evita introducerea accidentala completa a vibratorului in anus.

Vibratoare rabbit

Constitue o categorie traditionala de vibratoare, in diverse forme si culori si au in general doua motoare. Unul este responsabil de activarea capului vibratorului si un altul pentru extensia dedicata stimularii clitoridiene. In functie de model capul vibratorului are functii de vibrare, rasucire sau de extendere.

Vibratoare pentru punctul G

Specific acestor vibratoare cu utilizare interna este forma curbata. Ea are rolul de a ajuta la stimularea punctului G de pe peretele vaginului. In timpul masturbarii, unele femei reusesc cu dificultate sa-si sensibilizeze singure aceasta zona; introduse cu varful orientat catre stomac aceste vibratoare te pot ajuta in descoperirea si excitarea puternica a punctului G.

Vibratoare clitoridiene

Fiecare femeie ar trebui sa detina un astfel de vibrator. Pot fi utilizate atat in momente de singuratate cat si in timpul unor partide sexuale in doi. Au rolul de a stimula clitorisul, cel mai sensibil punt din zona vaginului. Astfel,pot duce la obtinerea orgasmului atunci cand nimic altceva nu reuseste. In aceasta categorie, un loc aparte il detin vibratoarele magic wand. Masajoarele pentru clitoris au diferite dimensiuni, trepte de viteza, intensitate sonora si moduri de alimentare. Unele au vibratii in ambele capete si astfel pot fi folosite si intern. Recomandam utilizarea lor impreuna cu un lubrifiant pe baza de apa.

Vibratoare anale

Aceasta categorie de vibratoare este dedicata tuturor, atat barbatilor cat si femeilor. In zona anusului pielea este foarte sensibila. Acest gen de jucarii poate genera orgasm independent sau in combinatie cu stimularea unei alte zone. In cazul barbatilor, vibratoarele gandite pentru stimularea prostatei ofera senzatii intense prin masajul acestui punct G masculin. Vibratoarele anale iti vor rasplati curiozitatea cu senzatii specifice doar acestei zone si pot reprezenta un antrenament pentru sexul anal. Recomandam categoric utilizarea lor impreuna cu un lubrifiant anal pe baza de apa.

Vibratoare speciale

Fiecare are posibilitatea sa-si complete colectia de vibratoare cu produse speciale. Voluptas va ofera vibratoare duble cu utilizare simultan vaginala si anala sau vibratoare duble pentru cupluri. Prima categorie ofera forme si dimensiuni diferite pentru cele doua capete ale vibratorului. Tot in categoria vibratoarelor speciale am inclus si vibratoare tip fluture. Acestea au rolul de a stimula simultan atat clitorisul cat si interiorul vaginului. Foarte important, pot fi purtate sub lenjeria intima si astfel trec neobservate. In momente de apatie la lucru sau in public ofera o doza de placere pe care cu siguranta o meriti.

Categoria aceasta a vibratoarelor este foarte larga si poate fi dificil sa alegi un anumit produs. Un vibrator reprezinta doar primul pas catre o colectie variata de vibratoare; fiecare face altceva si fiecare este cel mai potrivit intr-un anumit moment. Important de luat in calcul, unele au functii multiple. Unele sunt waterproof, unele sunt mai mici decat altele sau mai silentioase. Dar, foarte important, nu uita de lubrifierea zonelor corpului care nu sunt suficient lubrifiate natural. Pentru asta iti oferim o gama larga de lubrifinati.

Oricand este nevoie suntem aici pentru a te consilia. In final, suntem convinsi ca fiecare femeie ar trebui sa detina un magic wand. Treptat, poate sa adauge un vibrator pentru stimulare interna. De ce nu si un mic vibrator (ou sau glont) pe care sa il poata lua oriunde? De ce sa nu incerci apoi ceva ce poti purta neobservat sub haine? De ce sa nu testezi si stimularea anala? Da frau liber imaginatiei, da satisfactie curiozitatii si adu placere in viata ta oricand ai ocazia!

COS CUMPARATURI

close