Livrare Discreta

Livrare Discreta si Transport

Discretia totala caracterizeaza procesul de livrare a produselor comandate de pe voluptas.ro.
Incercam sa va livram cat mai repede produse de cea mai buna calitate, la preturi avantajoase, dar suntem in aceeasi masura preocupati de protejarea intimitatii dumneavoastra.

Livrare discreta:
Toate produsele sunt impachetate in cutii maro, fara personalizare, fara marcaje, informatii sau sugestii asupra continutului pachetului. Nimeni nu-si poate da seama ce este in colet si de la ce magazin a fost comandat. Dimensiunile cutiilor difera in functie de produsele comandate, produse care sunt invelite in folie cu bule pentru a asigura protectia pe durata transportului.

Nici curierul, nici cei din jurul dumneavoastra nu pot banui ce contine coletul. Expeditorul mentionat pe pachet nu este voluptas.ro, este ILYA GROUP S.R.L., proprietarul acestui site. Puteti vedea in imaginea urmatoare cum arata eticheta cu informatii de pe cutie.

Costuri si termene de livrare:
Livrarea se efectueaza prin firmele de curierat Fan Courier si Urgent Cargus. Pretul pentru livrare, indiferent de localitate, este de 22 lei, pentru comenzile de pana la 300 lei. Perioada de livrare este de 24 – 48 ore lucratoare de la expedierea coletului. Pentru comenzi mai mari de 300 lei livrarea este gratuita.
Incercam sa livram cat mai repede; comenzile inregistrate de luni pana vineri, pana la ora 17.00 se livreaza in ziua in care au fost comandate. Comenzile facute dupa aceste ore se livreaza in urmatoarea zi lucratoare.

Informatii referitoare la adresa de livrare:
Daca doriti sa primiti coletul la alta adresa decat cea de domiciliu trebuie doar sa specificati aceasta adresa ca adresa de livrare. Daca doriti sa ridicati coletul de la sediul curierului e suficient sa mentionati la livrare “Ridicare de la sediul curier”.
Dupa efectuarea comenzii veti fi contactat telefonic de catre unul dintre operatorii nostri pentru detalii legate de livrare.

Status expediere:
Pentru a putea urmari statusul livrarii va punem la dispozitie AWB-ul expedierii. Prin SMS si pe e-mail va trimitem AWB-ul pentru a cunoaste in timp real statusul expedierii.

Livrare DIscreta Stimulente Sexuale