Vibratoare rabbit, modele de traditie in categoria vibratoarelor. Corpul vibrator principal stimuleaza interiorul vaginului. In acest timp, urechile de iepuras transmit vibratii clitorisului. De la forme clasice la interpretari moderne, ai la dispozitie o gama generoasa din care sa alegi. Analizeaza fiecare vibrator rabbit.

Afișez 1–44 din 61 de rezultate

Vibratoare Rabbit

Vibratoare Rabbit Sex Shop
Vibratoare Rabbit Sex Shop

Cand te gandesti la vibratoare, cel mai adesea imaginea care iti apare este ale unor vibratoare rabbit. Traditie, polivalenta, eficienta si versatilitate, un vibrator rabbit le ofera pe toate.

Un vibrator rabbit e capabil de stimularea interna datorita corpului principal. Ce il face special e forma de iepure a elementului suplimentar. Acesta e responsabil de stimularea clitorisului. De aici si numele de vibratoare rabbit.

Vibratorul rabbit a aparut in industria jucariilor sexuale in Japonia, la inceputul anilor 1980. Legislatia interzicea fabricarea de jucarii sexuale care sa semene cu forma unui penis. Asa a aparut ideea unui dispozitiv cu doua zone de vibratii, culori intense si cu o forma draguta, prin prezenta unui cap de iepuras. Serialul "Sex and the City" duce la finalul anilor 90 la o explozie a popularitatii vibratorului Rabbit. Dar, mai important decat istoria, trebuie vazut ce stie un vibrator rabbit.

Aceste vibratoare rabbit ofera simultan stimulare vaginala si clitoridiana. Corpul principal, sugerand un falus, se ocupa de vagin, iar extensia de zona clitorisului. Sa le luam pe rand.

Ce stimuleaza aceste Vibratoare Rabbit?

Penisul unui vibrator rabbit are rolul de a patrunde adanc in interiorul vaginului si de a-l stimula prin vibratii. La unele modele capul acestuia doar vibreaza, la altele are si o miscare de extindere. Astfel, capul unui vibrator rabbit poate genera realistic senzatia de penetrare.

Urmatoarea zona din corp este realizata din bile ("perle"), care au, simultan vibratiilor, o miscare de rotatie. Peretii vaginului au multe terminatii nervoase, iar vibratoare rabbit le stimuleaza puternic.  Miscarea acestor perle excita peretii vaginului in zona de intrare. Bilele exercita presiune pe aceasta zona, sentimentul de umplere a vaginului este foarte puternic. Senzatiile create astfel  de vibratoare rabbit sunt unice. Si, dupa cum spune majoritatea utilizatoarelor, sunt cele mai puternice.

Ajungem si la iepuras. Proeminenta de la baza falusului unui vibrator rabbit are un motor vibrator propriu si e destinat stimularii clitoridiene. Utilizarea de vibratoare rabbit necesita un plus de atentie in asezarea acestor puncte vibratoare pe zonele excitabile. Astfel, efectul este maxim si  orgasmul este plin de satisfactie.

Vibrator Rabbit Sex Shop Online Voluptas.ro
Vibrator Rabbit Sex Shop Online

Forma si Design

Forma vibratorului rabbit a evoluat in timp. Exista modele cu design modern, rafinat, dar care pastreaza dubla stimulare a oricarui vibrator rabbit. Culorile vii au ramas, dar au aparut si nuante mai subtile, mai discrete. Vibratii diverse ca putere si combinatii multiple de miscari vibratoare. Putem acum opta pentru vibratoare rabbit cu baterii sau cu acumulator. Putem cumpara vibratoare rabbit waterproof.

Astfel ajungem la concluzia ca pentru achizitia de vibratoare rabbit avem o gama larga de optiuni. Deci, ce alegem? Pornim de la idea ca intre jucariile sexuale, rolul unui vibrator rabbit este unic. Maximum de senzatii cu minimum de efort.

Daca principalul criteriu este pretul, recomandam alegerea unor modele de vibratoare rabbit alimentate cu baterii si forma traditionala. Important este ca si aceste modele stimuleaza aceleasi zone, pe aceleasi principii. Materialele mai simple utilizate sunt la fel de sigure ca si cele mai rafinate.

Daca forma eleganta sau textura rafinata primeaza pentru tine, vei gasi mai potrivit vibratoare rabbit moderne. Aceste vibratoare functioneaza pe principiul clasic, dar aduce suplimentar designul evoluat.

Vibratoare Rabbit sau Vibratoare Clasice?

Nu exista o alegere perfecta oricand, pentru toata lumea. Noi am sugera sa analizezi o solutie hibrida. Un vibrator rabbit modern, care imbraca in silicon moale,  usor rafinata, forma traditionala. Totusi, vibratoarele rabbit trebuie sa arate ca un vibrator rabbit.

Acestea sunt doar recomandari, fiecare alege ce-i place. Felul in care creierul percepe forma, culoarea sau materialul este aproape la fel de important ca functiile jucariei. Important este ca aceste vibratoare rabbit sa ti se potriveasca, sub toate aspectele. Pana la urma, poti incepe cu un vibrator realistic. Ulterior vei gasi loc in colectia ta pentru unul modern, daca vei simti ca e nevoie.

Ce incercam noi sa te convingem este ca fiecare dintre noi are nevoie de o viata sexuala sanatoasa. In primul rand, componenta sexuala a vietii tale trebuie sa existe, sa fie activa. Apoi, sa nu fie monotona. Aici un rol important il au si accesoriile sexuale pe care le folosesti. Nu credem ca un singur vibrator poate indeplini toate rolurile. Stim, totusi, ca un vibrator rabbit are rolul sau si un loc in colectia fiecaruia.

Pentru sfaturi suplimentare suntem mereu aici, disponibili. Te asteptam! Voluptas.ro

COS CUMPARATURI

close