POLITICA DE RETUR

  1. Retururi / modificari

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Ai dreptul de a returna intreaga comanda sau o parte a acesteia in termen de maximum 14 zile calendaristice de la data la care ai primit-o, fara a fi obligat sa ne spui motivul pentru care doresti sa returnezi produsele. In acest caz, platesti doar costurile de transport pentru returnarea produselor.

Daca motivul returului consta in vicii ale produsului (produs neconform) sau erori de livrare (produsul comandat nu s-a livrat in cantitatea, marimea sau culoarea comandate sau a fost livrat alt produs decat tipul comandat, etc.) costurile de transport pentru retur vor fi suportate de ILYA GROUP SRL., DOAR prin curier rapid. In cazul in care ai optat pentru un alt serviciu de curierat decat cel agreate, taxa de transport pentru retur va fi suportata de catre tine.

De asemenea, trebuie te asiguri ca returul va ajunge la unul dintre centrele zonale mentionate mai jos in maximum 14 zile calendaristice de la data primirii coletului. Retururile ce depasesc acest termen vor fi refuzate. Recomandarea noastra este sa trimiti returul in maximum 5 zile de la primirea comenzii, pentru a lua in calcul timpul de tranzit catre centrul zonal al ILYA GROUP SRL..

Pentru a iti exercita dreptul de retur, trebuie sa completezi si sa trimiti formularul de retur, disponibil aici. Este responsabilitatea ta sa expediezi produsul in aceeasi stare in care l-ai primit, fara a fi scos eticheta produsului. In plus, trebuie sa incluzi in colet o copie a facturii impreuna cu formularul de retur completat integral. Nerespectarea acestor conditii duce la respingerea cererii de retur de catre ILYA GROUP SRL.

In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate trebuie:

a) fie sa trimiti coletele prin curier rapid la: Strada Alexandru Cel Bun nr. 9 Municipiul Piatra Neamt, Jud. Neamt Cod postal 610004 ( 0742 603 603 ).

  1. Conditii de returnare

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la produsele achizitionate online, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Pentru returnarea produselor achizitionate, trebuie sa parcurgi urmatorii pasi:

21 Produsul trebuie sa fie in ambalajul original si in aceeasi stare in care l-ai primit, impreuna cu factura fiscala si eticheta.

23.2 Produsul trebuie sa fie insotit de Formularul de retur completat integral, pe care il poti descarca de aici.

2.3 Returul produsului va avea loc in termen de maximum 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.

2.4. Din motive de igiena, compania noastra nu va accepta retururi de lenjerie, costume de baie/inot, jambiere, sosete, si in general orice fel de produse care pot afecta igiena personala.

2.5. Toate produsele returnate vor fi verificare din punct de vedere al calitatii si al respectarii conditiilor de returnare de mai sus.

2.6. Recomandarea noastra este sa verifici cu atentie fiecare produs dupa primirea comenzii, starea si ambalajul acestuia, astfel incat sa ne poti semnala in timp util eventualele neconformitati.

2.7. ILYA GROUP SRL.isi rezerva dreptul de a refuza returul respectiv, daca in urma propriilor verificari, returul respectiv nu respecta conditiile de returnare mentionate in prezenta sectiune si in Politica de anulare si retur.

  1. Restituirea valorii produselor returnate

In cazul oricarui retur efectuat cu respectarea tuturor conditiilor detaliate mai sus, contravaloarea produselor returnate va fi rambursata.

Daca returul se face prin curier, restituirea valorii produselor returnate va fi efectuata de catre ILYA GROUP SRL, in termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea returului, prin virament in contul bancar al cumparatorului, specificat in formularul de returnare care insoteste in mod obligatoriu produsul/ele returnat/e.