cum ar trebui sa fie un sex shop

Cum ar trebui sa fie un Sex Shop

Voluptas.ro

Suntem un sex shop online, un magazin erotic. Nu suntem singurul magazin de acest fel. De ca sa comanzi de la noi? Incercam sa-ti explicam cum vedem noi, la sex shop Voluptas.ro acest domeniu, cum lucram, iar tu ramane sa te hotarasti daca meritam increderea ta.

Primii pasi

Cum ar trebui sa fie un Sex Shop?Am pornit pe acest drum deoarece suntem de parere ca sexul e foarte important pentru fiecare dintre noi. Mai devreme sau mai tarziu toti suntem tentati de o anumita jucarie sexuala. Asa am inceput si noi, cu curiozitate, cumparatori neinitiati.

Aveam foarte multe intrebari si primeam uneori raspunsuri evazive, incomplete sau chiar riscante. Nu spunem ca este o regula, in niciun caz. Spunem doar ca aceste situatii nu ar trebui sa existe. Timpul a adus experienta, o gama larga de jucarii testate si un apetit crescut spre a incerca mereu lucruri noi.

Am descoperit ca fiecare punct erogen al corpului are produse dedicate stimularii sale, ca plaja placerilor sexuale este foarte larga. Recunoastem, ne place sexul si ne mandrim cu acest lucru. Si am descoperit ca stiam mai mult despre anumite repere decat cei de la care incercam sa le cumparam.

Am deschis sex shop Voluptas.ro

Asa ca, am deschis sex shop Voluptas.ro. Cand am pornit la acest drum, ne-am propus mai mult decat sa vindem vibratoare, masturbatoare sau stimulente. In primul rand am incercat sa fim utili pentru orice cumparator.

Unii au o experienta vasta, stiu destul de limpede ce au nevoie. Pentru cei mai multi insa este mai complicat. Nimeni aproape nu te intreaba:

Vreau sa cumpar prima mea jucarie sexuala. Ce imi recomandati?

Incercam sa castigam deschidere din partea clientilor nostri, sa-i determinam sa-si puna intrebari si sa gasim impreuna raspunsuri. Am vazut situatii in care cineva cumparase un produs dintr-un sex shop, fara sa obtina satisfactia dorita.

Cat de bine te cunosti, care sunt zonele pe care incerci sa le stimulezi, cat de sensibile sunt, daca si ce ai mai incercat pana acum. Toate sunt foarte importante in drumul catre alegerea corecta.

Voluptas este, in mitologia romana, zeita placerii, fiica lui Cupidon. Scopul nostrul este sa oferim placere si sa fim recunoscuti pentru asta. Numele magazinului nostru intareste cele spuse mai sus. Convinge-te pe sex shop Voluptas.ro.

Consiliere

Asta este sau ar trebui sa fie rolul unui sex shop online. La Voluptas.ro incercam sa facem astfel incat fiecare achizitie sa fie urmata de satisfactie. Dar, avem nevoie de deschidere din partea clientilor nostri. Iti recomandam sa ne comunici, in scris sau prin telefon, intrebarile tale si incercam sa gasim impreuna raspunsuri la ele.

Nu ne propunem sa fim intruzivi. Nu putem forta comunicarea cu cumparatorul. Dar incercam cu tot ce putem sa o incurajam, pentru a ajunge la alegerile cele mai potrivite Provocarea este mare, pentru cumparator. Toti avem senzatia sau pretentia ca le stim pe toate, mai ales cu privire la viata sexuala. In faza aceasta e greu sa pui intrebari si sa fii deschis la sugestii.

Dar, daca o depasesti, ai sansa sa descoperi informatii noi, produse noi, senzatii noi.

Gama de produse sex shop Voluptas.ro

Cauti un magazin cu 300.000 de produse? Nu ai sa-l gasesti aici. La sex shop Voluptas.ro, avem o gama completa, dar usor de urmarit pentru fiecare categorie de produse. Incercam ca fiecare model din fiecare categorie sa aiba elemente care sa-l diferentieze, sa justifice achizitia sa.

Culori pastelate, culori naturale sau tonuri puternice. Forme discrete sau impresionante. Design traditional sau modern. Functii complexe sau control facil. Recunoastem astfel ca nu vei vedea 200 de dildo realistice care sa difere doar prin nume sau descriere. Nu credem ca te-ar ajuta.Incercam sa-ti fie simplu sa alegi in concordanta cu dorintele tale.

Daca in schimb, ai nevoie de ceva si nu gasim in stocul nostru, cautam cea mai buna solutie si o aducem pentru tine. Lucram cu furnizori din tari diferite si impreuna putem rezolva orice cerere. Doar pune-ne la incercare.

Gama de preturi sex shop Voluptas.ro

Aici ieftin nu inseamna prost. Poate insemna produse mai simple, cu functii mai putine sau ambalaje mai putin pretioase. Unele solutii ieftine pot fi ideale pentru primii pasi in explorarea unei zone erogene.

Avem cliente care au cumparat un magic wand mai puternic, distins ca forma si foarte exigent ca materiale si functii, dupe ce, initial, si-au descoperit clitorisul alaturi de un produs ieftin. Acel prim wand, alimentat cu baterii si cu design simplist, va ramane la locul sau.

Va fi privit mereu cu recunostinta pentru momentele minunate de initiere pe care le-a oferit. Iar daca vorbim despre produsele cu pret ridicat, incercam sa aducem doar acele modele la care pretul sa se regaseasca in nivelul de calitate. Nu pretindem ca suntem cel mai ieftin sex shop online. Dar va garantam ca incercam sa oferim cele mai bune preturi.

Calitatea testata

Incerca sa oferim pe sex shop Voluptas.ro doar produse de calitate foarte buna. Nu am testat chiar toate produsele. Chiar daca suna tentant, ar fi cam greu si ar dura cam mult. In timp, poate vom reusi.

Dar testam capetele de gama de la fiecare producator, din fiecare categorie. Daca si cel mai simplu si cel mai pretentios produs ne convinge, speram ca te va convinge si pe tine. In plus, lucram doar cu producatori seriosi, cu experienta si cu reguli serioase cu privire la calitate si garantie.

Deci….

Credem ca tot ce am prezentat aici ne caracterizeaza. In primplan este dorinta noastra de a comunica deschis cu clientii nostri. Doar asa un sex shop online isi poate indeplini misiunea cea mai importanta.

Sa aduca satisfactie cumparatorilor, sa le ofere solutii optime si astfel sa si beneficieze de fidelitatea lor justificata.

Nu iti cerem sa ne crezi, te rugam doar sa ne pui la incercare!