Masturbatoare Tenga EGG Lasa un comentariu

Serie completa de masturbatoare compacte

Despre Tenga, lider al domeniului masturbatoare pentru barbati, am realizat deja o prezentare generala. Incercam aici sa prezentam seria de masturbatoare Tenga EGG, cu scopul de a te ajuta sa alegi unul dintre produsele din gama.

Masturbatoare compacte, elegant si placut ambalate, cele 23 de oua dedicate masturbarii sunt usor de transportat, depozitat si reprezinta si o optiune de luat in calcul pentru un cadou inedit. Fiecare are un design unic al suprafetei, materialele difera ca duritate, pentru a putea oferi o plaja cat mai larga de intensitati si dinamica a stimularii.

masturbatoare tenga egg

Chiar daca producatorul nu le promoveaza ca masturbatoare reutilizabile, fiecare utilizator decide de cate ori se poate bucura, in conditii optime de igiena si confort, de produsele achizitionate.

Realizate dintr-un material foarte flexibil, toate au capacitatea de a stimula orice dimensiune a penisului si toate au inclus si un lubrifiant.
Acum e momentul sa le analizam in detaliu:

Seria de masturbatoare Tenga Egg Regular Strenght

In gama EGG aceste modele ofera un nivel mediu, confortabil de stimulare, prin prisma duritatii, a intensitatii senzatiilor Wavy, un masturbator care are in interior onduleuri fine, inspirate de valurile oceanelor.

Marginile mari si moi se deplaseaza in sus si jos in timpul stimularii, pentru o senzatie rafinata.

Clicker are o textura interioara cu bulbi de diferite dimensiuni, care stimuleaza omnidirectional. Permite miscari diverse, de sus in jos, de rotatie, fiecare dand nastere la alte senzatii.

Spider prezinta o structura de verticale si orizontale specifica unui gratar, care te inconjoara din toate partile, oferind 360 de grade de placere, la aceeasi intensitate medie a stimularii.

Twister masturbator cu spirale interioare. In timpul utilizarii simti cum organul e prins in interiorul unui vartej, esti stimulat sa incerci miscari diferite la fiecare utilizare.

Stepper are elementele interioare orientate in doua directii. Aceasta dispunere garanteaza aderenta si stimulare puternica pe ambele sensuri ale miscarii in timpul masturbarii.

Silky are ca tema de inspiratie matasea. O structura fina de rizuri care se impletesc, aluneca fin pe corpul tau, oferind o senzatie de topire incredibila.

Seria Hard Boiled – Masturbatoare Tenga Egg pentru senzatii puternice

O gama de oua masturbatoare dedicata celor care prefera o stimulare mai puternica, obtinuta prin utilizarea unui material mai dur, mai putin moale. In completare, profilele interioare sunt mai puternic reliefate, pentru un contact mai dinamic cu corpul tau.

Masturbator Tenga Egg Thunder rizuri mari, puternice. Orientate pe verticala, ofera intensitate mare la frecarea pe organul tau. Crater – masturbator cu cratere de diferite dimensiuni, cu muchii tari, asezate in unghiuri diferite, stimuleaza dinamic, din toate directiile.

Mistyo structura de zig zag-uri care se impletesc, adera puternic la pielea ta. Retine foarte bine lubrifiantul in interior si, prin efectul de aderenta maxima, excita intens.

Cloudycel mai stramt ou din gama, o retea de nori care stimuleaza ferm si are un efect de recul la miscare, genereaza trairi cu adevarat salbatice.

Masturbator Tenga Egg Shinyun masturbator cu design complex, are un bulb central care maseaza ferm la fiecare atingere, completat de o structura agresiva de rizuri orientate in jurul sau.

Surfer – un joc de valuri evidentiate clar si mici bulbi care ofera un contrast de reactii la fiecare miscare.

{% display_products limit = „6” columns = „6” type=”list” id_list=”1494,1490,1465,1464,1463,1469″ %}

Masturbatoare Tenga Egg – Game speciale

In afara celor doua serii care incearca sa-ti ofere fie blandete si confort, fie stimulare salbatica, Tenga a dezvoltat cateva masturbatoare ou speciale, pentru o oferta cat mai cuprinzatoare:

Lovers un produs rafinat cu efect special. Materialul preia rapid caldura corpului, pentru o senzatie incredibila de confort, in acord cu textura speciala ornamentatata cu inimi de diferite dimensiuni. Mai mult, materialul este transparent, esti mai conectat la reactiile organului tau.

Masturbator Tenga Egg CoolAcest masturbator pastreaza transparenta materialului de la Lovers, preia textura si profilul de la Wavy, dar aduce in plus un efect unic in gama de racorire cu ajutorul lubrifiantului pe baza de mentol.

Sreet, Dance si Party – cele trei modele prezinta texturi ce reproduc imagini din lucrarile lui Keith Haring – Party pentru o stimulare subtila, Street pentru dinamism si Dance pentru reactii salbatice. Si aceste trei masturbatoare au material transparent.

Decizia apartine fiecaruia

In aceasta situatie, nimeni nu poate face o recomandare. Fiecare dintre noi are propriile sale preferinte. Aceasta este o radiografie a intregii game de masturbatoare Tenga Egg.

Stimulare blanda, atingeri puternice, senzatie de spatiu stramt, efect de racorire, senzatie de caldura, tu esti in masura sa decizi ce ti se potriveste.

Fiecare produs are o descriere mai detaliata in pagina proprie. Incearca mai multe variante si vezi care ofera orgasmul dorit de tine. Important este ca ai de unde alege!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.