masturbatoare tenga flex si spinner

Masturbatoare Tenga Flex si Spinner

Masturbatoare Tenga Flex si Spinner

Am ales sa prezentam impreuna aceste doua serii de masturbatoare. Atat gama de masturbatoare Tenga Flex cat si seria de masturbatoare Tenga Spinner.

Fiecare are specificul sau, fiecare model stimuleaza in stil propriu. Ce le uneste este efectul de rotatie pe care il pot imprima in utilizare. Ambele serii au fost premiate si fiecare model reprezinta un masturbator de calitate, cu functii extraordinare.

Masturbatoare Tenga Spinner

Masturbatoare Tenga Spinner

O gama de produse lansate foarte recent, castigatoare a Red Dot Award Design in 2019. Premiul vine sa confirme atat conceptul elegant, cat si inovatia functionala. Calitatea materialelor completeaza cele doua atribute. Avem astfel o serie de masturbatoare de top.

Corpul produselor se bazeaza pe o bobina interna care genereaza un efect unic. La fiecare introducere, elastomerul incepe sa se rasuceasca in jurul penisului. Impreuna cu profilul intern, aceasta caracteristica sta la baza unor senzatii noi, unice in cazul fiecarui masturbator.

Toate cele 3 modele de masturbator sunt usor de lubrifiat, utilizat si curatat. Pentru mai multe informatii, urmareste clipul de prezentare din pagina fiecarui produs.

Tetra – este cel mai delicat model de masturbator din gama, textura interna este formata din placi geometrice cu margini moi si structura mai moale a materialului.

Hexa – este modelul intermediar de masturbator din gama in privinta fermitatii senzatiilor. Suprafata interioara este formata din placi geometrice cu muchii drepte. Combinatia dintre structura interna si diametrul interior plaseaza acest model intre Tetra si Shell din punct de vedere al intensitatii.

Shell – In gama Spinner, Shell ofera cele mai intense senzatii, cu cea mai rigida structura si cel mai stramt diametru. Textura interna este formata din placi geometrice cu margini ferme, pentru un contact puternic cu corpul tau. Astfel, seria de masturbatoare Tenga Spinner reuseste sa ofere solutii tuturor celor care vor sa incerce senzatia de rasucire in timpul stimularii. Indiferent de intensitatea pe care o preferi.

{% display_products limit = „4” columns = „4” type=”list” id_list=”1481,1480,1478″ %}

Masturbatoare Tenga Seria Flex

Masturbatoare Tenga Seria Flex

Aceasta gama a fost lansata cu un an inainte de seria de masturbatoare Tenga Spinner si poate ar parea firesc sa fii inceput cu ea. Am preferat sa o prezentam acum pentru ca, din punct de vedere al conceptului, reprezinta o gama mai complexa. Si seria de masturbatoare

Tenga Flex a castigat Red Dot Award in 2018 la categoria Product Design. Indiferent de modelul ales Silky White sau Rocky Black, carcasa eleganta te anunta ca este un produs special. Structura carcasei, combinata cu elementul interior, dau nastere unui mod complex de utilizare.

Prin simpla miscare sus-jos, profilul interior promite senzatiile dorite, pana la orgasm. Daca vrei sa experimentezi mai mult, acopera cu un deget valva de are din capatul jucariei. Efectul de vacuum determina strangerea suplimentara a masturbatorului in jurul organului tau, printr-un efect de rasucire.

Totul devine mai intens si castigi in plus un mod nou de stimulare. Ambele produse sunt foarte usor de curatat si de depozitat. Fiecare dintre ele are specificul sau si facem aici o scurta prezentare in acest sens:

Masturbatoare Tenga Flex Silky White – are un interior mai bland. Forma si materialele acestui masturbator au fost concepute pentru confort si rafinament in timpul stimularii. Materialul este mai moale, rizurile interioare sunt mai estompate, pentru un masaj mai delicat asupra organului tau.

Masturbatoare Tenga Flex Rocky Black – pentru acest masturbator, Tenga a folosit profil intern diferit, destinat celor care prefera o stimulare mai intensa. Traseul interior difera fata de White, cu doua zone stramte in plus. Mai mult, rizurile sunt regandite, mai proeminente, pentru un plus de dinamism in timpul utilizarii . Este deja o traditie, in anumite serii Tenga, modelul alb reprezinta varianta soft de stimulare, iar modelul negru este plasat la polul opus, capabil de senzatii foarte intense.

Ambele modele Flex permit efectul de vacuum si rasucire, ambele pot fi utilizate traditional. Carcasa flexibila permite sa reglezi stimularea si prin intensitatea cu care strangi in mana carcasa flexibila.

{% display_products limit = „4” columns = „4” type=”list” id_list=”1472,1471″ %}

Masturbatoare Tenga Flex si Spinner – Ce alegi?

E foarte important sa alegi cum trebuie. Pe sex shop Voluptas.ro gasesti inclusiv materiale video de prezentare in pagina fiecarui produs. Studiaza-le, pentru a cunoaste toate detaliile utile. Spinner este o serie mai noua, cu materiale foarte bune si cu efectul puternic de rasucire ca atribut principal.

Daca asta e ce iti doresti, sigur nu vei fi dezamagit. Flex reprezinta o alegere mai scumpa si cu un efect de rasucire mai putin accentuat. In schimb, poate fi utilizat si classic, prin simpla manevrare sus-jos. Iese in evidenta prin multitudinea de moduri in care poate fi utilizat, in functie de dorinta si imaginatia utilizatorului.

Dincolo de aceste caracteristici mai ramane un detaliu, aspectul. Seria de masturbatoare Tenga Flex e unica prin eleganta formei, indiferent de culoare. Rafinamentul materialului se completeaza cu eleganta formei si justifica premiul obtinut in 2018. Aceste elemente sunt cele pe care trebuie sa le analizezi in achizitia unui masturbator.

Daca ai hotarat ce serie ti se potriveste, ramane se decizi asupra modelului. De la bland si rafinat la puternic si dinamic, alege in functie de stimularea pe care o doresti.

Masturbatoare Tenga Flex si Spinner – Concluzie:

Important este ca cele doua serii de masturbatoare Tenga ofera solutii pentru toata lumea. Nu uita ca in toate produsele acestui brand se regaseste spiritul novator, o atitudine plina de grija fata de satisfactia utilizatorului si, mai ales, calitatea de top.

Acorda importanta cuvenita placerilor tale si studiaza cu atentie fiecare model de masturbator de la Tenga.